Vägledning och stöd finns alltid i din närhet.

Terapi och coachning, var du än befinner dig

Alla människor söker inte hjälp via företagshälsovården. Skuld och skam, väntetider eller olustkänsla att exponera sig inför sin arbetsgivare gör att många undviker att söka hjälp i de områdena som TwoAct stöttar.

TwoAct samarbetar med Pratamera.nu och med Mindfam. Båda är professionella psykologmottagningar på nätet som kan erbjuda psykologsamtal med kort väntetid.

 

I det österländska tänkandet har läkaren misslyckats när patienten blir sjuk. Insatser görs tidigt för att förebygga ohälsa genom att göra bra och medvetna val för kropp och själ.

Att ha nära till stöd och rådgivning kan med enkelhet många gånger undvika eller stoppa ältande och downperioder.

Att ha samtal via videosamtal har många fördelar. Du kan med lugn och ro i en trygg miljö få hjälp med att sätta upp mål och tillsammans med coachen/terapeuten arbeta fram en förändring som du vill nå.

 

Terapi handlar om att få kunskap om hur ens kropp och tankar fungerar, varför den ibland ställer till det för oss och verktyg för att skapa en förändring. Att guida någon kan lika enkelt göras via videosamtal eller telefon som att sitta tillsammans på en mottagning.

- Anonymt.

- Inga långa väntetider.

- Du sitter var du vill.

- Alltid nära till hands i vår app.

- Inga restider.

Chef eller personal, du har lika mycket att vinna på att bolla tankar när du fastnat i svåra beslut eller perioder med problem!

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

Twoact AB                                                           TwoAct   2021

Norrgatan 16

432 41  Varberg

Sweden

info@twoact.com